Over

Waarom deze blog?

Al enige tijd spookte het idee om een blog te gaan schrijven rond in mijn hoofd. Met een paar vriendinnen heb ik het erover gehad, is het wel een goed idee?

Ja, het is een goed idee. Omdat ik, en ook mijn man, merken dat sommige mensen het lastig vinden om contact met ons te leggen. Om naar ons toe te komen om met ons te praten. Door middel van deze blog wil ik die drempel verlagen.
Het is ook een goed idee omdat ik heb gemerkt dat schrijven mij helpt. Het is een manier van verwerking, waar ik op dit moment nog lang niet klaar mee ben en misschien ben ik daar ook wel nooit klaar mee. Niemand die mij daar het antwoord op kan geven, ik moet het gaan ervaren. Samen met de mensen om mij heen die me lief zijn!

Maar voor de mensen die mijn blog misschien gaan lezen en geen idee hebben waar dit over gaat. Wat is er gebeurd, waarom deze blog?

In het kort:
4 augustus 2016 mocht ik na een zwangerschap van 41 weken en 3 dagen eindelijk bevallen van een zoon die de naam Job Lucas draagt. Normaal zou je zeggen, van een gezonde zoon maar helaas gaat dat in mijn/ons verhaal niet op.
Tijdens de bevalling ging het in de laatste fase mis. Job Lucas is geboren met een ernstig gebrek aan zuurstof. Na een rollercoaster van nog geen 2 dagen is Job tussen mijn man en mij in overleden in het ziekenhuis.

Dit is mijn verhaal in het (heel) kort, ik nodig je uit om mijn hele verhaal te lezen in mijn blogs!

-K-

Advertenties

7 gedachtes over “Over

  1. Wat verschrikkelijk ! Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor jullie.
    Respect om het te delen.

    Liefs van Mirian (Weijdema) en fam.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s